ONENESS DEEKSHA

 

Oneness Deeksha, joka tunnetaan myös nimellä Oneness Blessing, suom. Ykseyden siunaus, on korkeavärähteisen energian välitystä ja vastaanottamista, joka aikaansaa tietoisuuden kasvun. Deeksha avaa sydäntä ja hiljentää mieltä. Deeksha avaa ovet tietoisuuden korkeammille tasoille ja aloittaa matkan Ykseyteen Heräämiselle, jossa ei ole erillisyyden kokemusta/tunnetta. Deeksha aikaansaa muutoksia meissä, jotta voisimme havannoida ja kokea elämää korkeamman tietoisuuden virrassa. Deekshan vastaanottaminen kestää muutaman minuutin kerrallaan. Deekshaa ei ole rajoitettu mihinkään tiettyyn perinteeseen, henkiseen tiehen tai uskontoon. Deeksha on tarkoitettu kaikille. Deeksha auttaa tiedostamaan Läsnäolon tai Korkeamman Tietoisuuden, joka on kaikki mikä on.

Tietoisuudentaso vaikuttaa ratkaisevasti siihen miten koemme elämämme. Tietoisuuden kohotessa olemme enemmän tietoisia, koemme suurempaa iloa, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta; Ykseyttä. Tietoisuuden kohoaminen ilmenee muutoksina kaikilla elämän alueilla: henkisessä kasvussa, ihmissuhteissa, terveydessä, vauraudessa, jne. Tietoisuuden kohotessa havainnoiminen ja kokemisemme muuttuvat. Tällöin käsityksemme todellisuudesta voi myös muuttua, koska ulkoisen maailman kokeminen on aina heijastusta meidän sisäisestä maailmastamme. Korkeampi havaintokyky ja myönteiset tunteet luovat onnellisemman, menestyksekkäämmän ja tyydyttävämmän elämän.

 

Joitain esimerkkejä miten Deeksha vaikuttaa:

  • voimistaa ja vahvistaa yhteyttä omaan korkeampaan tietoisuuteen, sydämen viisauteen
  • vaikuttaa suhteisiin luomalla suurempaa herkkyyttä, hyväksyntää ja yhteenkuuluvuutta toisten kanssa
  • kohottaa tietoisuuttamme
  • hiljentää ja rauhoittaa mieltä
  • aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia eli chakroja
  • nostaa kundaliinienergiaa, joka auttaa tietoisuuden kasvussa
  • synkronoi aivopuoliskoja

 

Miten Deekshaa välitetään?

Deekshanvälittäjä asettaa kätensä vastaanottajan pään päälle ja välittää Deekshan vastaanottajalle. Deekshaa voi välittää myös kaukovälityksenä aikomuksella.

Kuka voi välittää Deekshaa?

Henkilö, joka on saanut kyvyn välittää Deekshaa. Suomessa kyvyn välittää Deekshaa saa Herääminen Ykseyteen -kurssilla (Awakening to Oneness). Kursseja järjestävät ohjaajat, jotka on koulutettu O&O Academyssä Intiassa.

 

___

 

Oneness Meditaatio (OM)

Oneness meditaatio (lyh. OM) on voimakas muinainen jumalallisen energian välitys, jossa energia virtaa OM meditoijan silmien kautta vastaanottajille sytyttäkseen tai syventääkseen tietoisuudessa aivojen muutosta, joka johtaa ykseyden kokemukseen.

OMeihin voi osallistua (maksutta) onlinena Livestreamissä

http://www.onenessmeditationevents.com

 

 

 

* Deeksha ja OM eivät korvaa lääkärin antamaa hoitoa ja tarvittavaa lääkitystä.

 

Powered by Aava 3