STRESS DETOX

(Stressin puhdistus)

 

Lue kurssin käyneiden kokemuksia

 

Stress Detox on 2:n päivän workshop, joka tarjoaa muinaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan stressin vapautukseen.

Meditatiiviset harjoitukset ja viisauskeskeiset prosessit antavat sinulle vapauttavia kokemuksia, joissa yhdistyy muinainen ja moderni, mystinen ja tieteellinen.

 

Sosiologit, psykologit, vanhemmat, yliopisto-opiskelijat, tutkijat ja yritysjohtajat – kaikki ovat huolissaan kasvavasta stressiepidemiasta. Tilastot ovat tulvillaan lukuisia stressin oireita sairautena, kuten masennuksena, heikkona toimintakykynä, jne. Tieteellisesti on lukuisia tuntomerkkejä stressin vaaroista.

Toisin kuin tavanomaiset lähestymistavat stressin vapautukseen, tässä 2:n päivän Stress Detox -workshopissa poistat stressiä tietoisuuden syvemmiltä tasoilta - fyysisestä kehosta, energiakehosta, mielikehosta, ja koet puhdasta autuutta. Koet lempeää sydämen parantumista, suurempaa elämänvoimaa kehossa ja suurempaa kykyä keskittyä elämän syvempiin asioihin.

Stress Detox on ilmiömäinen yhdistelmä muinaisesta lähestymistavasta ja ajattomasta metodiikasta stressin purkamiseen kehostasi, mielestäsi, tunteistasi sekä tietoisuudestasi.

Tämä on meditatiivinen polku stressin vapautukseen. 

 

Stress Detox -kurssin ohjaa O&O Academyssä koulutettu One Consciousness Trainer (OCT). 

 

Tapahtumakalenteriin

Ohjaajien yhteystiedot


Stress Detox -kurssin käyneiden kokemuksia

 

"Stress Detox -kurssilla oli rauhallinen, kotoisa ilmapiiri, ja tuntui että olin koko viikonlopun ajan lämpimässä, hoivaavassa sylissä ja pyhässä hiljaisuudessa. Jo ensimmäisen kurssipäivän jälkeen kehossani oli autuas olo, mieli oli tyyni. Voimakas ja samalla lempeä kurssi. Saat hiljentyä pohdiskelemaan omaa elämääsi, vastaanottaa universumin lahjoja ja viisautta tarkastellaksesi elämääsi, tullaksesi tietoisemmaksi itsestäsi ja alitajuisista tekijöistä, jotka aiheuttavat sinulle stressitiloja."-Nainen 42v.

 

Powered by Aava 3