PROSESSIT & TIETOA KURSSEISTA

 

O&O Academyn kouluttamat Oneness (ykseys) ja One Consciousness (yksi-tietoisuus) -ohjaajat ympäri Suomen järjestävät 2-päiväisiä Herääminen Ykseyteen -kursseja (Awakening to Oneness), jolla osallistujat saavat kyvyn välittää Deekshaa itselle ja muille.

O&O Academyn uusi kurssi on 2-päiväinen Stress Detox, jossa puhdistetaan kehosta stressimyrkkyjä. 

 

Lisäksi ohjaajat järjestävät voimakkaita osallistujien tietoisuutta ja sisäistä tilaa muuntavia prosesseja, jotka auttavat osallistujaa henkisessä kasvussa ja tarjoavat voimakkaita ryhmämeditaatioita, jotka syventävät osallistujan yhteyttä omaan Korkeampaan Viisauteen sekä avaavat osallistujan tietoisuutta.

 

Chakra Dhyana ja Ananda Mandala -meditaatio ovat voimallisia harjoituksia, jotka puhdistavat hienokehoja, kohottavat kundaliinienergiaa ja tasapainottavat ja harmonisoivat kehon energiakeskuksia eli chakroja. Ananda Mandala -meditaatiota ohjaavat ryhmille vain ohjaajat. Kyseinen meditaatio ei sovi raskaana oleville, tai jos on sydänsairaus, korkea verenpaine, tai henkilöille, jotka ovat toipumassa leikkauksesta. 

 

ilmoittaudu Herääminen Ykseyteen tai Stress Detox -kurssille tai pyydä kurssia tai meditaatio-/prosessipäivää paikkakunnallesi mikäli et löydä sopivaa ajankohtaa tapahtumakalenterista. Tiedustele lisää ohjaajilta, he auttavat mielellään! 

 

Ohjaajien yhteystietoihin

Tapahtumakalenteriin

 

Powered by Aava 3