KURSSIT & PROSESSIT

 

O&O Academyn kouluttamat Oneness (ykseys) ja One Consciousness (yksi-tietoisuus) -ohjaajat ympäri Suomen järjestävät 2-päiväisiä Herääminen Ykseyteen -kursseja (Awakening to Oneness), jolla osallistujat saavat kyvyn välittää Deekshaa itselle ja muille.

O&O Academyn uusi kurssi on 2-päiväinen Stress Detox -kurssi, jossa puhdistetaan eri kehoihin kertyneitä myrkkyjä sekä stressiä.

 

Lisäksi ohjaajat järjestävät voimakkaita osallistujien tietoisuutta ja sisäistä tilaa muuntavia prosesseja, jotka auttavat osallistujaa henkisessä kasvussa ja tarjoavat voimakkaita ryhmämeditaatioita, jotka syventävät osallistujan yhteyttä omaan Korkeampaan Viisauteen sekä avaavat osallistujan tietoisuutta.

 

Chakra Dhyana ja Ananda Mandala -meditaatio ovat voimallisia harjoituksia, jotka puhdistavat hienokehoja, kohottavat kundaliinienergiaa ja tasapainottavat ja harmonisoivat kehon energiakeskuksia eli chakroja. Ananda Mandala -meditaatiota ohjaavat ryhmille vain ohjaajat. Kyseistä meditaatiota eivät saa tehdä raskaana olevat, sydänoireista/sairauksista tai korkeasta verenpaineesta kärsivät eivätkä leikkauksissa juuri olleet/toipuvat henkilöt.

 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Herääminen Ykseyteen tai Stress Detox -kurssille tai toivoisit jotain meditaatio-/prosessipäivää paikkakunnallesi, voit tiedustella lähimmältä ohjaajalta lisää. Yhteystiedot täältä

Tästä tapahtumakalenteriin

 

Powered by Aava 3