STRESS DETOX

 

Lue Suomessa Stress Detox -kurssin käyneiden kokemuksia

 

Stress Detox on kahden päivän workshop, joka tarjoaa muinaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan stressin vapautukseen.

Toisin kuin tavanomaiset lähestymistavat stressin vapautukseen, tässä kahden päivän Stress Detox -workshopissa poistat stressiä tietoisuutesi syvemmistä kerroksista; fyysisestä kehosta, energiakehosta, mielikehosta, ja saat kokea puhdasta autuutta. Koet lempeää sydämen parantumista, suurempaa elämänvoimaa kehossa, ja suurempaa kykyä keskittyä elämän syvempiin asioihin.

Meditatiiviset harjoitukset ja viisauskeskeiset prosessit antavat sinulle vapauttavia kokemuksia, joissa yhdistyy muinainen ja moderni, mystinen ja tieteellinen.

Sosiologit, psykologit, vanhemmat, yliopisto-opiskelijat, tutkijat ja yritysjohtajat – kaikki ovat huolissaan kasvavasta stressiepidemiasta. Tilastot ovat tulvillaan lukuisia stressin oireita sairautena, kuten masennuksena, heikkona toimintakykynä, jne. Tieteellisesti on lukuisia tuntomerkkejä stressin vaaroista.

Toisin kuin tavanomaiset lähestymistavat stressin vapautukseen, tässä 2:n päivän Stress Detox -workshopissa poistat stressiä tietoisuuden syvemmiltä tasoilta - fyysisestä kehosta, energiakehosta, mielikehosta, ja koet puhdasta autuutta. Koet lempeää sydämen parantumista, suurempaa elämänvoimaa kehossa ja suurempaa kykyä keskittyä elämän syvempiin asioihin.

 

Mitä hyötyä sinulle on tästä kurssista?

  • Kurssilla tehdään helposti harjoitettavia meditaatioita ja viisauskeskeisiä prosesseja, jotka auttavat sinua tulemaan tietoisemmaksi alitajuisista stressitekijöistä elämässäsi, ja vapauttamaan itseäsi stressistä päivittäisessä elämässä.
  • Tulet kokemaan parantumista ja puhdistumista tietoisuuden syvemmillä tasoilla.
  • Saat mukaasi työkaluja viisautta, jotka auttavat sinua elämään elämää tietoisempana ja siirtymään stressitiloista nopeasti kauniiseen olemisen tilaan.

 

Stress Detox on ilmiömäinen yhdistelmä muinaisesta lähestymistavasta ja ajattomasta metodiikasta stressin purkamiseen kehostasi, mielestäsi, tunteistasi sekä tietoisuudestasi. Tämä on meditatiivinen polku stressin vapautukseen.

O&O Academyn perustajien Krishnajin ja Preethajin luoma 'Stress Detox´ -workshop yhdistää alkulähteen voiman ja tietoisuuden voiman antamaan sinulle kauniin kokemuksen elämästä.

Stress Detox -kurssin ohjaa O&O Academyssä koulutettu One Consciousness Trainer (OCT). 

 

Tapahtumakalenteriin

Ohjaajien yhteystiedot


Stress Detox -kurssin käyneiden kokemuksia

 

"Stress Detox -kurssilla oli rauhallinen, kotoisa ilmapiiri, ja tuntui että olin koko viikonlopun ajan lämpimässä, hoivaavassa sylissä ja pyhässä hiljaisuudessa. Jo ensimmäisen kurssipäivän jälkeen kehossani oli autuas olo, mieli oli tyyni. Voimakas ja samalla lempeä kurssi. Saat hiljentyä pohdiskelemaan omaa elämääsi, vastaanottaa universumin lahjoja ja viisautta tarkastellaksesi elämääsi, tullaksesi tietoisemmaksi itsestäsi ja alitajuisista tekijöistä, jotka aiheuttavat sinulle stressitiloja."-Nainen 42v.

"Tämä 2-päiväinen kurssi oli syvä ja antoisa minullekin, joka olen käynyt erilaisia kursseja ja koulutusohjelmia - vei minua taas monta askelta eteenpäin. Sopii siis kaikille - ihan uusille ihmisille, aloittelijoille ja myös edistyneemmille. Usein ajatellaan, että stressi on vain kiireisten huippumenestyjien ongelma - ei, se ei todellakaan ole! Stressi on oikeastaan jokaisen ongelma jollain tasolla. Kurssilla sain omakohtaisen kokemuksen siitä, miltä tuntuu, kun keho ja koko olemus on puhdistettu stressistä. Se on ihana olotila. Arkeen palatessa stressi kyllä pukkaa päälle välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta sen muistaminen, että stressitön olotila ON mahdollista, auttaa. Ja onneksi kurssilta sai myös työkaluja, jotka helpottaa matkassa kohti stressitöntä elämää." -Juulia K. 

 

Powered by Aava 3