SOURCE & SYNCHRONICITIES

6.-7.10.2018

Tampere

 

 

Yhdistymme lokakuussa jälleen valon ja tietoisuuden kenttään yhdessä 13:sta muun Euroopan maan kanssa. Mukana on ensimmäistä kertaa myös Ranska!

Source & Synchronicities on voimakas kaksipäiväinen kurssi, joka avaa sinut synkroniteettien taianomaiseen elämään. Kurssilla yhdistyy Alkulähteen Voima ja Tietoisuuden Voima.

Jokainen Source & Synchronicities -kurssi on yksi askel kohti syvempää ja laajempaa tietoisuutta itsestäsi, universumista ja elämästä!

 

O&O Academy tarjoaa kaikille mahdollisuuden aloittaa ja pitää yllä voimakkaan kasvun ja henkisen kehityksen matkaa, niin yksilötasolla kuin kollektiivisesti Source & Synchronicities -kurssien kautta.

Source and Synchronicities ohjataan ja lähetetään suorana online -livelähetyksenä Intian O&O Academystä. Ohjaajina toimii Preethajhin lisäksi O&O Academyn opetushenkilöstöä. 

Kurssi tulkataan suomeksi (tulkkauslaitteilla tai avotulkkauksena osallistujamäärästä riippuen). 

 

Mitä saat kurssilta

  • Kurssilla tehdään voimakkaita ja kauniita meditaatioita ja syventäviä henkisen kehityksen ja kasvun prosesseja. Näiden kautta voimme saada aina vain enemmän ja enemmän suurempaa ja syvempää ymmärrystä, sekä suuria oivalluksia itsestä ja elämästä.
  • Saamme myös osallistua livenä O&O Academyn perustajan Preethajin kysymys ja vastaus -sessioon, Rajattoman Tietoisuuden meditaatioon, sekä kuunnella suorana online -lähetyksenä hänen viisauksiaan ihmisestä, Tietoisuudesta ja Alkulähteestä.
  • Jokainen osallistuja saa initaation Prana Deekshan/siunauksen välittäjäksi. 
  • Jokainen kurssille osallistunut saa henkilökohtaisen 250USD:n arvoisen etukupongin O&O Academyn Journey Into Abundance -kurssille.


Source & Synchronicties Kurssilla koet Alkulähteen ja Tietoisuuden Voiman äärimmäisen yhdistymisen ja saat oppia synkronian luomisen henkistä tiedettä. Opit, miten pystyt hallitsemaan kolmea tärkeää synkronian aluetta - parantumisen alue, kokeaksesi fyysistä terveyttä ja nuorekkuutta, rakkauden alue, vetääksesi puoleesi ja ylläpitääksesi rakkautta, voiman alue, luodaksesi vaurautta ja nauttiaksesi vauraudesta. Tällä kurssilla yhdistyt ja kiinnityt Alkulähteeseen, ja siten pääset osalliseksi sen rajattomaan voimaan. Tietoisuus on kaiken olemassa olevan perusta. Se on kaiken ydinolemus sille mikä on. Tällä kurssilla opit synkronian luomisen henkisen tieteen Tietoisuuden Voiman heräämisen kautta.

 
Kurssi sisältää opetustuokioita, meditaatioita, syviä, mystisiä prosesseja, joissa syvennymme itsemme tutkiskeluun ja saamme parantumista. Saamme työkaluja, joita hyödyntämällä voimme luoda toivomamme elämän, miten kasvaa tietoisuudessa ja elää kauniissa tilassa. Kurssi on kokemuksellinen jossa yhdistyt yhä syvemmin omaan sisäiseen visauteesi. 
 

Synkroniasta

Synkronia on merkityksellinen sattuma. Synkroniat eli samanaikaisuudet  ovat kauniita, suopeita ja harmonisia sattumia, jotka ovat linjassa intuitiosi kanssa. Tuntuu kuin tämä satunnaisesti liikkuva universumi asettaisi itsensä toistuvaan kuvioon järjestääkseen aina vastauksen sydämesi toiveilla ja haaveille, järjestämällä ihania ihmisiä ja tilanteita toiveidesi tukemiseksi.

Kun koet yhden taianomaisen tapahtuman, kutsut sitä mahdollisuudeksi tai sattumaksi. Kun kaksi tällaista tapahtumaa tapahtuu elämässäsi, saatat kutsua itseäsi onnekkaaksi. Kun näitä tapahtumia sattuu pidemmän ajanjakson verran, saatat sanoa että onnetar on kääntynyt puoleesi. Kun näitä taianomaisia tapahtumia sattuu joka päivä ja uskomattoman tiheästi, me sanomme että olet astunut synkronian taianomaiseen maailmaan.

Elämä voi myös olla hieno seikkailu jossa on joka hetki yllätyksiä ja riemua. Tervehdit suurta tuntematonta luottamuksella ja jännityksellä pelon sijaan. Elämä alkaa paljastua mystisellä tavalla. Universumista tulee hyväntahtoinen ystäväsi. Tämä on kaunista elämää!

 

Tule mukaan aloittamaan tai jatkamaan matkaasi nopeampaan henkiseen evoluutioon! Tule yhdistymään Tietoisuuden ja Alkulähteen Voimaan!

 

 

Kurssin hinta

 

Nopean ilmoittautujan hinta 2.9.2018 asti 300€

3.9.2018 alkaen 350€

Ryhmäalennus 11 hengen ryhmille:

Ryhmäalennus hinnasta 2.9.2018 asti 27,27€/hlö - hinta 272,73€/hlö

3.9.2018 jälkeen ryhmäalennus hinnasta 31,82€/hlö - hinta 318,18€/hlö

Hinnat sis. alv 24%

 

Kokoa ja nimeä 11 hengen ryhmä. Antakaa ilmoittautuessa ryhmän nimi lomakkeella.

Tiedustelut tekeillä olevista ryhmistä: pog.tampere(at)gmail.com

 

Ilmoittautumiseen

 

 

Kurssipäivien aikataulu

 

6.10.2018 Lauantai

Noin klo 8.30-21.00

7.10.2018 Sunnuntai

Noin klo 9.30-19.00

 

Tapahtumapaikka: Sokos Hotel Ilves, Tampere

 

Varaa päivämäärä kalenteriisi!

 

 

Tervetuloa mukaan!

Source & Synchronicities Tampere tiimi

 

 

 

 

Powered by Aava 3