SOURCE & SYNCHRONICITIES

 

Source & Synchronicities on voimakas kaksipäiväinen online -kurssi, joka avaa sinut synkroniteettien taianomaiseen elämään. Kurssilla yhdistyy Alkulähteen Voima ja Tietoisuuden Voima.

 

Kurssilla koet Alkulähteen ja Tietoisuuden Voiman äärimmäisen yhdistymisen. Saat oppia synkronian luomisen henkistä tiedettä. Opit, miten pystyt hallitsemaan kolmea tärkeää synkronian aluetta - parantumisen alue, kokeaksesi fyysistä terveyttä ja nuorekkuutta, rakkauden alue, vetääksesi puoleesi ja ylläpitääksesi rakkautta, voiman alue, luodaksesi vaurautta ja nauttiaksesi vauraudesta.

Tällä kurssilla yhdistyt ja kiinnityt Alkulähteeseen, ja siten pääset osalliseksi sen rajattomaan voimaan. Tietoisuus on kaiken olemassa olevan perusta. Se on kaiken ydinolemus sille mikä on. Tällä kurssilla opit synkronian luomisen henkisen tieteen Tietoisuuden Voiman heräämisen kautta.

 

Kurssi on online-kurssi, joka lähetetään O&O Academystä Intiasta. Kurssin ohjaa O&O Academyn toinen perustaja Preethaji yhdessä opetushenkilöstönsä kanssa.

 

Tulevien kurssien aikataulut Euroopassa ja muualla näet täältä: oo.academy/source-synchronicities/

 

 

Powered by Aava 3