TULEVIA TAPAHTUMIA JA KURSSEJA 2018

 

Katso säännölliset tapahtumat.

 

Yhteisöpuhelu/online tapaaminen, kaikille avoin O&O Academyn opetushenkilöstön ohjaama online -webinaari sunnuntaisin klo 20.00

Suomenkielinen tulkkaus pääsääntöisesti saatavilla (ellei toisin mainita). Tapaaminen on on jokaisen henkiseen kasvuun tarkoitettu, ja sen kulku on seuraavanlainen: Kiitollisuus, jakaminen, opetus, harjoitus, meditatiivinen prosessi, kysymykset & vastaukset, Soul Sync.

Tapaamisia ennen saa lähettää omia kokemuksia ja/tai kysymyksiä aiheeseen liittyen (23.9.2018 jatkuu aiheella vauraus) osoitteeseen ooacademyeurope@gmail.com

 

Global Call - joka kuukauden 3. lauantai/sunnununtai, kaikille avoin O&O Academyn opetushenkilöstön ohjaama webinaari.

Suomenkielinen tulkkaus pääsääntöisesti saatavilla (ellei toisin mainita).


Seuraava Global call 22.-23.9.2018

 

 

Global Call on kaikille avoin ja maksuton, tunnin mittainen opetus- ja meditaatiohetki, jonka vetäjänä on O&O -opas Intiasta. Kehitytään yhdessä yhteisönä - tule mukaan kasvamaan tietoisuudessa. 

Lähetysajat

1.30PM Intian aikaa - klo 11.00 Suomen aikaa

Suomenkielinen tulkkaus lähetyksessä 9.00PM Intian aikaa - klo 18.30 Suomen kesäaikaa

Lähetyksiin pääset osallistumaan tämän linkin kautta: oo.academy/globalcall

Klikkaa sivulla olevaa linkkiä sen mukaan, mitä lähetystä ja millä kielellä haluat seurata. Muista päivittää selainta, jos menet sisälle lähetykseen ennen varsinaista lähetysaikaa tai jos yhteys hidastelee.

 


LOKAKUU 2018

6.-7.10.2018 Source & Synchronicities Euroopassa, 13:sta eri maassa - Suomessa tapahtumapaikka Sokos Hotel Ilves, Tampere

 

19.10.-28.10.2018 Mahdolllisuus lähteä ryhmän mukana Ekamin, The Oneness Field:iin, Intiaan

Lisätiedustelut muktioneness(at)gmail.com

 


Säännöllisesti toistuvat tapahtumat

 

Zoom-sovelluksen lataaminen ja ohje sivun alareunassa.

 

Kaikille avoin online webinaari sunnuntaisin klo 20.00

O&O Academy järjestää online -tapaamisen Zoom-videosovelluksen kautta seuraaville Euroopan maille; Suomi, Saksa, Italia, Ruotsi, Sveitsi, Itävalta, Ranska, Tanska ja Norja. Tämä tapaaminen on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille näistä maista ja se on maksuton. Tapaamisten ohjaajana opetushenkilöstöä. 

Tapaaminen on on jokaisen henkiseen kasvuun tarkoitettu, ja sen kulku on seuraavanlainen: Kiitollisuus, jakaminen, opetus, harjoitus, meditatiivinen prosessi, kysymykset & vastaukset, Soul Sync. Tapaamisia ennen saa lähettää omia kokemuksia ja/tai kysymyksiä aiheeseen liittyen (23.9.2018 jatkuu aiheella vauraus) osoitteeseen ooacademyeurope@gmail.com

Osallistu Zoom sovelluksen kautta zoom.us/join/428 476 124, tai kirjaudu sisälle Zoom-ID:llä: 428 476 124. Tässä numerossa ei ole suomenkielistä tulkkausta.

Jos haluat suomenkielisen tulkkauksen, kirjaudu zoom ID-numeroon: 708 683 7241, tai mene suoraan tästä linkistä 

 

Pääset yhdellä laitteella yhteen zoomin kerrallaan.

Tervetuloa mukaan!

 

Global call - joka kuukauden 3. lauantai/sunnuntai 

 

Kaikille avoin ja maksuton, tunnin mittainen opetus- ja meditaatiohetki. O&O Academyn perustajien ydinopetuksia ja meditaatioita. Tapaamisten ohjaajana O&O Academyn opetushenkilöstöä. Mahdollisuus kuunnella suomeksi tulkattuna.

Lähetyksiin pääset osallistumaan tämän linkin kautta: oo.academy/globalcall

 

Lähetysajat Suomen kesäajassa

1.30PM Intian aikaa = 11.00 Suomen aikaa

Suomenkielinen tulkkaus lähetyksessä 9.30PM Intian aikaa = 19.00 Suomen aikaa

Klikkaa sivulla olevaa linkkiä sen mukaan, mitä lähetystä haluat seurata lähetyspäivänä. Muista päivittää selainta, jos menet sisälle lähetykseen ennen varsinaista lähetysaikaa tai jos yhteys hidastelee. 


ZOOM -videosovelluksen ohje

 

Zoom -sovelluksen voit ladata tietokoneellesi tai älylaitteellesi osoitteessa www.zoom.us

Zoom-sovelluksen lataaminen Android-älypuhelimeen

Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen Zoom-videopuheluihin, syötä vain ID-numero hieman ennen aloitusaikaa, ja liity mukaan.

 

Kirjautuminen Zoomiin

Valitse osoitteessa zoom.us yläreunasta "Join a meeting" ja uuden ruudun avautuessa kirjoita kenttään ID-numero - esim. 708 683 7241. Sovellus kysyy vielä käytettävästä laitteesta riippuen: "Join via Computer Audio" tai "Join via Device Audio", valitse tuo vaihtoehto kuullaksesi äänet lähetyksessä.

Kannattaa tarkistaa ruudun vasemmasta alareunasta, että mikrofoni on mykistettynä (Mute), ettei omat äänet kuulu muille. Video saa olla päällä. Lähetyksen päättyessä paina oikeasta alareunasta "Leave Meeting".

Powered by Aava 3