THE ONENESS FIELD

 

The Oneness Field (sanskr. Ekam), on rakennettu Pyhälle energiaverkolle ja se on suunniteltu Jumalallisen Voimapesäksi ihmiskunnan Tietoisuuden herättämiseksi.

The Oneness Field sijaitsee Intian etelä-osassa, Andhra Pradeshin osavaltiossa. Voit vierailla The Oneness Fieldissä pidemmän tai lyhyemmän ajan. Voit valita majoituksen haluamallasi kampuksella.  The Oneness Fieldin viralliset sivut osoitteessa http://www.theonenessfield.com/

Lue kävijöiden kokemuksista

Lähde lokakuussa ryhmän mukana Ekamiin!

 

Päivittäiset prosessit  

 

Vierailijat & Etsijät

klo 9.00-11.00 Parishkara Siddhi - Siunaus poistamaan esteitä ja ongelmia

klo 13.30-15.30 Sankalpa Siddhi - Siunaus hartaiden toiveiden ja aikomusten todeksi luomiseen

 

Etsijät

klo 12.00-13.00 Pranopasana -  Energia-/valokehon puhdistus ykseyden tiloihin heräämistä varten

klo 16.30-17.30 Mukti-Upasana - Valaistuneiden tietoisuudentilojen kokemiseen

 

 

 

 

Ryhmämatka Ekamiin (The Oneness Field) lokakuussa

 

Oneness-ohjaaja Mukti (Eija-Mariia) on lähdössä lokakuussa viikolla 43 Intiaan Ekamiin ryhmän kanssa (lähtö mahdollisesti jo 20.10.). Tässä on mahtava tilaisuus sinulle joka haaveilet Ekamiin lähdöstä mutta et mielelläsi lähde matkalle yksin. Nyt mukana on kokenut kävijä, saat apua käytännön asioissa matkalla ja kohteessa. Matkustus- ja muut aikataulut tarkentuvat lähempänä.

Tiedustelut muktioneness(at)gmail.com

 

 

Tietoa Ekamissa vieraileville

 

Kokoontuminen ennen prosesseja keskimmäisessä kerroksessa, jossa video-ohjeistus prosessin kulusta. Tämän jälkeen siirrytään ryhmänä yläkerroksen Pyhättöön. Paikanpäällä on istuintyynyjä ja tuoleja. 

Prosessit ohjataan englanniksi ja intian kielillä. Vierailijaprosesseissa on saatavilla myös ohjekirjat joillakin yleisimmillä kielillä. Suomi ei vielä toistaiseksi listalla.

Alakerrassa on lukittavat lokerot laukuille, matkapuhelimille (pidettävä äänettömällä), juomapulloille, ym. Kengät jätetään alakerran kenkätelineisiin. Säilytys omalla vastuulla. Kaikki tulijat kulkevat turvatarkastuksen läpi. 

The Oneness Fieldiin on sisäänpääsy vain 12-ikävuoden ylittäneille. Yläkerroksen Pyhättöön ei saa ottaa mukaan muuta kuin mahdolliset tulkkauslaitteet ja esim. huivin. Vältä turhaa puhumista Pyhätössä. Kunnioitathan intialaista kulttuuria pukeutuen asianmukaisesti Ekamiin. Väljiä vaatteita, jotka peittävät myös olkapäät, polvet ja nilkat, suositellaan sekä naisille että miehille. Suosi vaaleita ja kevyitä värejä. Vältä liian kireitä ja läpinäkyviä vaatteita.

 

Majoittuminen


Majoituksen hinnat ovat tällä hetkellä 50-350 USD/vrk välillä. Ruokailut omalla kampuksella, bussikuljetukset Ekamiin sekä internet yhteys sisältyvät majoituksen hintaan. Kampukset 1, 2 ja 3 sijaitsevat noin 30min ajomatkan päässä Ekamista. Kampus 5 sijaitsee lähellä.  

 

Kampus 1, mökit

Hinta 2hh 75 USD/hlö/vrk. Majoitus yksin mökissä 125 USD/hlö/vrk. Heinäkuusta 2018 alkaen 2hh 100 USD/hlö/vrk, majoitus yksin 150 USD/hlö/vrk.

Mökeissä kattotuulettimet. Ei ilmastointia. Pesu- ja wc-tilat erillisessä rakennuksessa. Rauhallinen ja luonnonläheinen kampus, josta näkymä läheisille vuorille. 

 

Kampus 2, ryhmämajoitus

Hinta 50 USD/hlö/vrk. Heinäkuusta 2018 alkaen 75 USD/hlö/vrk.

Naisille ja miehillle eri makuusalit. Ei ilmastointia. Pesu- ja wc-tilat erillisessä rakennuksessa. Luonnonläheinen kampus, josta näkymä läheisille vuorille.

 

Kampus 3

Executive-huone 2hh 250 USD/hlö/vrk. Majoitus yksin huoneessa 350 USD/hlö/vrk.

Standard-huone 2hh 200 USD/hlö/vrk. Majoitus yksin huoneessa 300 USD/hlö/vrk.

Majoitus 2-kerroksisissa taloissa, joissa viihtyisästi sisustettuja 2 hengen huoneita joustinpatjasängyillä. Huoneissa ilmalämpöpumput, kattotuulettimet ja oma wc/kph. Huoneissa myös tallelokerot käytössä panttia vastaan. Käytävillä jääkaapit. Viihtyisä, puistomainen ja rauhallinen kampus, josta myös näkymä läheisille vuorille.   

 

Kampus 5 (entinen GC2), ryhmämajoitus

Hinta: 150 USD/hlö/vrk.

Naiset ja miehet majoittuvat eri rakennuksissa. 10-15 hengen siistit makuusalit, joissa ilmastointi sekä kattotuulettimet. Suihku- ja wc -tilat käytävillä lähellä huoneita. Käytävillä pienet jääkaapit.

 

Saapuminen kampukselle ja muuta käytännön tietoa

 

Saapuessasi kampukselle täytä ensin vastaanotossa saapumislomake. Ota mukaan yksi passikuva itsestäsi. Rekisteröityessäsi saat kortin, jolla pääset sisään Ekamiin ja jolla maksat mahdolliset ostoksesi kampusten kahviloissa tai kaupoissa. Kortille voi ladata lisää rahaa kahviloissa. Palauttaessasi kortin saat jäljellä olevan rahasaldon takaisin. 

Jos matkustat kampukselta Ekamiin virallisten yhteiskuljetusaikojen ulkopuolella, varaudu maksamaan matkat itse. Taksimatka kampuksen sijainnista riippuen maksaa n. 200-600 INR. Ekamin alueella, parkkialueen vastaanottotoimiston yhteydessä on käteisnostoautomaatti. Pidä huolta matkustusasiakirjoistasi, arvoesineistäsi ja rahoistasi.

Paluutaksin varaaminen pois matkustettaessa kampuksilta: tiedustelut ja info kampuksen toimistosta.

 

Ruokailu

Kampuksilla on saatavilla aina suodatettua, raikasta juomavettä. Tarjoiltava ruoka on kevyttä intialaista kasvisruokaa, miedosti maustettua sekä tulisempaa. Myös munakkaita, salaattia ja tuoreita vihanneksia on tarjolla. Kahviloista voi ostaa esim. pähkinöitä, smooteja, mehuja, kahvia, teetä ja virvokkeita. Ruokaloissa on myös jääkaapit, joissa mahdollisuus säilyttää omia ruokatarpeita. 

 

Lisätiedot, majoitusvaraukset ja maksaminen (PayPal tai luottokortti) The Oneness Fieldiin virallisilta sivuilta osoitteessa http://www.theonenessfield.com/

 

Viralliselle sivustolle tulossa tiedot suomeksi vuoden 2018 aikana. Jos kysyttävää, ota yhteyttä oneness.suomi(at)protonmail.com

Hyvää matkaa!

 

***

 

Kävijät kertovat kokemuksistaan

 

"Olin Ekamin prosesseissa yli kaksi viikkoa. Muutamalla sanalla: Puhdistuminen, parantuminen, kasvu. Uskon, että Ekamista saa eniten irti, kun tietää mitä sieltä on hakemassa. Mitä ongelmia, esteitä ja haasteita itsellä on, mihin haluat ja tarvitset apua, sitä enemmän,  kohdennetummin ja tehokkaammin niihin saa apua. Ekamista saa varmasti paljon kuka tahansa, oli sitten ensikertalainen, tai kokenut etsijä tai vain satunnainen Intianmatkailija. Ekamissa jokaiselle tapahtuu juuri sellainen prosessi kuin on tarpeen ja siinä ajassa mahdollista. Pidin todella paljon prosesseista, lyhyitä, tehokkaita, yksinkertaisia, voimallisia. Suosittelen! Ekam on pyhään geometriaan perustuva rakennus ja toimii, vaikket uskoisi siihen tai tietäisi siitä mitään. Siis vain rentoudu ja vastaanota tietoisuuden voiman mahtavat lahjat!"

 

"Vietin Ekamissa reilun viikon ja pidin todella paljon. Päivät ovat intensiivisiä jos osallistut sekä vierailija- ja etsijäprosesseihin, mutta prosessit ovat hyvin puhdistavia ja kohottavia. Ihana, pumpulimainen rauhan ja rakkauden tila pysyi vielä muutaman päivän ajan kotiin palattua. Aion mennä uudelleen vielä monta kertaa :). Suosittelen kaikille!"

 

Powered by Aava 3